Wat gebeurt er nu bij ons op school

Tien kikkers en een olifant, tel je mee?

Marleen Ceelen, wiens kinderen Noor en Luus op De Bolderik naar school gaan maakte samen met haar kinderen een gedichtenprentenboek.

Maandag 4 september presenteerden Noor en Luus samen met hun moeder hun gedichtenprentenboek ‘Tien kikkers en een olifant, tel je mee?’ Zij deden dit op de eerste dag van de Week van de alfabetisering tijdens de weekopening op openbare basisschool De Bolderik in Heeswijk-Dinther. Noor las één gedichtje voor en de juffen van groep 1 en 2 ontvingen het eerste exemplaar van het boek. De presentatie is een symbolische start van de verkoop.

Marleen maakte het boek samen met haar dochters Noor en Luus. Een boek vol kleurrijke figuren en dieren dat peuters en kleuters helpt bij de ontwikkeling van het tellen en cijferbegrip. Marleen: “Mijn passie voor tekenen en schrijven is er altijd geweest. Twee passies die samen komen in dit boek. Onze kinderen genieten ontzettend van verhalen, boeken en voorlezen. Hun ideeën en rijmpjes waren mijn inspiratie bij het schrijven van de gedichten en hun fantasievolle tekeningen vormden de basis voor de tekeningen in het boek.”

Vanaf september is het boek te bestellen via de website www.tienkikkerseneenolifant.nl en verkrijgbaar in verschillende boekhandels in de regio.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marleen Ceelen. Telefoon: 06 11 30 51 56. email: info@vanmarleen.nl

In de laatste editie van d'n Hadeejer staat het onderstaande artikel over Tien kikkers en een olifant, tel je mee?