Wat gebeurt er nu bij ons op school

Mad Science

Experimenteren met de gekke professoren van Mad Science!
 
Binnenkort komt Mad Science een wetenschap & techniek cursus verzorgen op De Bolderik - Heeswijk-Dinther, waar de kinderen van groep 3 t/m 8 zich voor kunnen inschrijven. We zijn gestart met een spectaculaire science show op 4-9-2017. De kinderen gaan tijdens de cursus aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. 

Wie gaat er mee op avontuur in de wondere wereld van de wetenschap? Maak kennis met de wereld van detectives, leer over de zin van onze zintuigen, ervaar de Van de Graaff machine, hoe blijft een vliegtuig eigenlijk in de lucht, wordt de beste architect en onderzoek de wereld van wetenschap in de keuken. Dit zijn zomaar een paar onderwerpen die tijdens de lessen voorbijkomen. Krijg je er al zin in?

Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. 
                                                                                               
De activiteiten vinden plaats in een lokaal op school.
Data van de cursus:
Maandag 18-9-2017
Maandag 25-9-2017
Maandag 2-10-2017
Maandag 9-10-2017
Maandag 23-10-2017
Maandag 30-10-2017
 
Starttijd: 15:15 (lessen duren 60 minuten)
Inschrijven kan via inschrijven.mad-science.nl
Inschrijftermijn loopt tot en met: 11-9-2017
Deelname bedraagt € 69,50 per kind, incl goodies, leskaarten en Mad Science-polsbandje.
Media
  • Mad science.jpg

Social Media