Groep 2-3

Welkom op de pagina van groep 2-3. Deze pagina zullen we in de loop van het schooljaar vullen en actualiseren Bijvoorbeeld met informatie en verslagen van activiteiten en excursies.

Linde Smits
Spelletjesmiddag met opa en oma

Vandaag hadden we een spelletjesmiddag georganiseerd. Omdat we bezig zijn met het Kernconcept Tijd en Ruimte hebben allerlei ouderwetse spelletjes gedaan én mochten alle kinderen hun opa of oma meenemen. Want die kunnen we spelletjes van vroeger natuurlijk heel goed. 

Het was een hele gezellige middag, bedankt opa's en oma's!

 

20200213_131257.jpg

Published

Linde Smits
Excursie Tonnie en Kee

Vandaag had groep 2/3 een excursie naar de Heemkamer in Heeswijk-Dinther. We gingen er op bezoek bij Tonnie en Kee. Zij konden van alles vertellen over vroeger. We hebben ook allerlei leuke spelletjes gedaan en foto's en spullen van vroeger bekeken.  Het was een leuke ochtend.

Alle vrijwilligers en ouders die hebben geholpen, bedankt! 

 

Tonnie en Kee.jpg

Published

Linde Smits
Letterfeestje groep 3

Vandaag was het letterfeestje van groep 3. Alle kinderen mochten iemand uitnodigen op ons feest. De kinderen hebben laten zien dat ze alle letters en gebaren kennen. Heel knap! Toen kregen ze een diploma van juf Margot. 

Daarna hebben we een letterspeurtocht door de school gedaan en onze enige echte puddingboomspleinseverzinselspet versierd. Daarmee kunnen de kinderen nu extra mooie verhalen bedenken. 

 20200110_085918.jpg

Published

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren