Kom kennismaken op De Bolderik!
15 december

Alle gezinnen met kinderen die in schooljaar 2023-2024 hun vierde verjaardag vieren, ontvangen binnenkort een brief van de gemeente om hen eraan te herinneren de aanmelding op de basisschool niet te vergeten. Ouders wordt geadviseerd om zichzelf goed te oriënteren op de schoolkeuze en te onderzoeken welke school het best past bij hun wensen en bij de behoeften van hun kind.

 

In Heeswijk-Dinther hebben ouders de luxe dat er gekozen kan worden tussen meerdere scholen. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe ouders een goed beeld krijgen van de eigenheid, visie, werkwijze en sfeer van onze school. Iedereen is dan ook van harte welkom om kennis te komen maken!

 

Mogelijkheden om kennis te maken

  • Woensdag 18 en vrijdag 20 januari 2023 zijn er 'open ochtenden' (op alle 3 de basisscholen in Heeswijk-Dinther), waarbij je tussen 9.00-12.00 uur zonder afspraak vrijblijvend kunt binnen lopen om een kijkje te nemen en sfeer te proeven. Natuurlijk mag jullie kind ook meekomen!

 

  • Mochten bovenstaande data niet uitkomen of wil je liever een persoonlijk kennismakingsgesprek en een rondleiding? Neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens.


Graag tot ziens op De Bolderik!

 

 

Vriendelijke groeten,

 

Femke van Sommeren (directeur)

femkevansommeren@saamscholen.nl

0413-293055 / 06-53334262

 

Open ochtenden

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren