OR/MR

Medezeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad houdt zich bezig met de beleidsmatige aspecten van de school. Dit kunnen uiteenlopende zaken zijn zoals onderwijsontwikkeling, huisvesting, beleidsnotities en bovenschools management. Bij een aantal zaken heeft de raad adviesrecht, bij een aantal zaken instemmingsrecht. Op deze wijze kunnen ouders wezenlijk invloed hebben op de ontwikkeling van De Bolderik. De data van de vergaderingen staan in de kalender en de nieuwsbrief. De vergaderingen zijn openbaar.

De raad bestaat uit drie teamleden en drie ouderleden.  De leden worden voor drie jaar gekozen. Dan vinden er verkiezingen plaats. Elke ouder kan zich verkiesbaar stellen.

De MR is namens het personeel en de ouders de gesprekspartner van het bevoegd gezag/ directeur van de school. Direct overleg met het bestuur vindt plaats via de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) waar alle scholen van SAAM* middels een contactpersoon in vertegenwoordigd zijn.

MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

Personeelsgeleding:    Oudergeleding:
Mireille de Koning(voorzitter)  Peter van Kessel
Barbara van Alphen Rik van Kessel
Karlien Verhoeven   Liesbeth van Aspert

Alle documenten m.b.t. de medezeggenschapsraad zoals agenda's en notulen vindt u hier: Medezeggenschapsraad.

Ouderraad

Naast de medezeggenschapsraad is er ook een ouderraad. De ouderraad organiseert activiteiten voor kinderen en heeft een belangrijk aandeel in de feesten en vieringen door het jaar heen.

OUDERRAAD

Hans Joore (voorzitter)
Paula Koenders (secretariaat)
Josine van Hirtum
Geri Scheepers (penningmeester)
Marleen Ceelen
Janneke van Schijndel
Imke vd Heijden
Contactpersoon vanuit het team: Annick v Tilburg

Activiteiten vanuit de Ouderraad zijn:

• Spullenmarkt
  • Gruitpauze
  • Dag van de Leerkracht
  • Sinterklaas
  • Kerst
  • Carnaval
  • Fiets en Verkeer
  • Sportdag / Koningsspelen
  • Musical
  • Klussengroep
  • Tuingroep
  • Versiergroep

De vergaderingen zijn openbaar en staan vermeld in de kalender.

Alle documenten m.b.t. de ouderraad zoals agenda's en notulen vindt u hier:

Ouderraad