Leerlingenraad

Op Prinsjesdag worden in totaal zes leerlingen gekozen uit de groepen 6, 7 en 8. Zij denken mee over de gang van zaken op school. Alle zaken worden serieus behandeld. In schooljaar 2017-2018 heeft de leerlingenraad samen met een aantal kinderen uit alle jaargroepen een nieuw Bolderiklied gemaakt passend bij het Bolderik-DNA. De directeur van de school is de voorzitter van de leerlingenraad.

De leerlingenraad bestaat uit (vlnr):

Wordt nog gekozen dit voor dit jaar

"Je kunt meebeslissen wat er gebeurt op school. Je leert overleggen, samenwerken, discussie voeren of debatteren. Het is heel leuk om mee te denken/mee beslissen. Margot laat ons ook echt keuzes maken en zeggen wat wij ergens van vinden."

Naomi Traa

"We kijken naar hoe het loopt, wat kan verbeterd worden. Taken verdelen, helpen met Open Ochtenden, verjaardagskaarten uitkiezen, schoolreisje bespreken. Wanneer er acties in het dorp zijn zijn we de contactpersonen. We vragen de meningen van de andere kinderen op onze school, zoals over de speelplaats."

Xander Joore

"Ik vind het leuk om kinderen te helpen. In de kinderraad kan ik kinderen heel veel helpen. Bijvoorbeeld door verkeer rond de school veiliger te maken. Eigenlijk vanalles en nog wat denk ik!"

Sara Tomala

"Ik denk actief mee over dingen die met school te maken hebben. Bijvoorbeeld de speelplaats die we 'groener'gaan maken met polanten. We zoeken ook stickers en kaarten uit."

Harry van Eerd