Overblijven

Overblijven

           

Op De Bolderik bestaat de mogelijkheid om 3 keer per week over te blijven; op maandag, dinsdag en donderdag.  We vinden het belangrijk dat alle  kinderen de mogelijkheid krijgen om rustig te eten. Na het eten gaan de kinderen binnen of buiten spelen. We vinden het belangrijk dat dit gebeurt in een prettige, ontspannen sfeer. Wij bieden sport en spel, creativiteit en begeleiden de kinderen op sociaal gebied. Er komen regelmatig nieuwe materialen bij en we springen in op de vraag van de kinderen. Alles onder het toeziend oog van een leuk team van gemotiveerde overblijfkrachten. 

Kortom, het overblijven biedt allerlei mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn of  juist even helemaal te ontspannen.  Voor meer informatie, mail naar TSOjosine@gmail.com. 

 

De kosten   

 

De kosten van het overblijven zijn € 1,50 per kind per dag, bij een vaste dag. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van incidenteel overblijven. De kosten hiervoor zijn € 2.50 per kind per dag.  Twee keer per jaar krijgt u hiervoor een rekening. Wijzigingen met betrekking tot het overblijven of doorgeven van incidenteel overblijven kan via TSOjosine@gmail.com.  

 

 

Hier kunt u de verschillende formulieren m.b.t. het overblijven downloaden:

 

Aanmeldingsform 20-21.docx

Overblijfreglement 20-21.docx

Folder TSO 20-21.doc

Een GEZONDE LUNCH vinden we belangrijk

 

Overblijfcoördinator:   Josine v. Hirtum, tsojosine@gmail.com

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren