Home

Het laatste nieuws

Groep 7 en 8 OBS De Bolderik in videoclip waterschap Aa en Maas

OBS De Bolderik heeft vorige week het kernconcept ‘Evenwicht en Kringloop’ op een fantastische wijze afgesloten met groep 7 en groep 8.

 

Vanuit Waterschap Aa en Maas zijn er onlangs vier scholen gekozen waarmee zij graag een videoclip zou willen opnemen. OBS De Bolderik is een van deze scholen. Deze videoclip is gemaakt door de kinderen van groep 7 en 8, onder begeleiding van de kundige én humoristische Patrick en Paul die werkzaam zijn bij Oogpunt. Zij reizen de hele wereld over om clips op te nemen en zij werken regelmatig ook met bekende mensen (onder andere Jandino Asporaat en Jasper Cillessen). En nu was De Bolderik dus aan de beurt!

Eerst werd er ter introductie een leuke quiz gedaan waarbij de bedoeling van de dag duidelijk werd. Daarna zijn de kinderen in zes kleine groepjes en daarna nog als gehele groep opnames gaan maken. Er waren mobiele geluidsstudio’s ingericht in de school en omdat het weer mee zat, kon er ook fijn buiten gefilmd worden.


De inhoud van de dag bestond dus uit de nodige cultuureducatie, maar ook de natuureducatieve leerdoelen van het kernconcept kwamen volop aan bod.


Dit alles is mooi samengekomen in een zelfgeschreven rap van en door de kinderen.

 

Op 6 maart is de videoclip gelanceerd ‘H2O, waterrap’!

 

Een prachtig resultaat....met een serieuze boodschap....

 

Mooi Bernheze Krant

 

h2o

 

 

Klassewerkplek 2022 video

OBS De Bolderik in Heeswijk-Dinther was afgelopen jaar zeker de beste versie van zichzelf: de school ontving de titel Klassewerkplek 2022!

 

“Word de beste versie van jezelf.” is de gedeelde visie binnen basisschool De Bolderik. Deze visie heeft niet alleen betrekking op de leerlingen, maar ook op alle teamleden. Schoolleider Femke van Sommeren vindt het belangrijk om het team écht te kennen, zodat ze haar collega’s kan voorzien in hun individuele behoefte. Bekijk nu de video hieronder!

 

OBS De Bolderik Klassewerkplek 2022

 

klassewerkplek

Kalender
Goede Vrijdag
Meivakantie
Meivakantie
Moederdag
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences