Home

Het laatste nieuws

Van harte welkom op De Bolderik!

Alle gezinnen met kinderen die in schooljaar 2022-2023 hun vierde verjaardag vieren, hebben een brief ontvangen van de gemeente om hen eraan te herinneren de aanmelding op de basisschool niet te vergeten. Ouders wordt geadviseerd om zichzelf goed te oriënteren op de schoolkeuze en te onderzoeken welke school het best past bij hun wensen en bij de behoeften van hun kind.

 

In Heeswijk-Dinther hebben ouders de luxe dat er gekozen kan worden tussen meerdere scholen. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe ouders een goed beeld krijgen van de eigenheid, visie, werkwijze en sfeer van onze school.

  • Vrijdag 11 februari staat er een 'open ochtend' gepland, waarbij je zonder afspraak vrijblijvend kunt binnen lopen.
  • Daarnaast bestaat altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Iedereen is van harte welkom, wij vertellen graag meer over onze visie en werkwijze!

 

welkom

 

Wie wil er nu geen walvis in de Aa?

Teken- en verhalenwedstrijd: Hoe wil jij dat Bernheze er in 2040 uitziet?

De gemeente Bernheze is aan de slag gegaan met het opstellen van een nieuwe omgevingsvisie. In deze omgevingsvisie komt te staan hoe de leefomgeving er in 2040 uit zal zien in Bernheze.

Deze visie wordt samen met inwoners, ondernemers, instellingen, verenigingen en belangenorganisaties opgesteld.

 

Ook de kinderen is gevraagd wat zij belangrijk vinden voor hun toekomstige leefomgeving. 

Tot 18 juni konden kinderen een tekening of verhaal insturen van hun fijne plek of toekomstplan. Onze school heeft hier aan meegedaan en Puck uit groep 2-3 heeft net voor de zomervakantie te horen gekregen dat zij een van de prijswinnaars was. De leukste tekeningen en verhalen worden afgebeeld in het plan ‘Omgevingsvisie’. 

 

Afgelopen week is de tentoonstelling van de verhalen- en kleurwedstrijd officieel geopend in het gemeentehuis. Er hangen veel tekeningen van kinderen van de Bolderik, de komende tijd hangen ze daar nog dus misschien leuk om een keer een kijkje te gaan nemen!  

September 17Continue reading
Kalender
Sinterklaas
Kerstvakantie
December 24Continue reading
Voorjaarsvakantie
February 18Continue reading
Goede Vrijdag
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences