Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8. Deze pagina zullen we in de loop van het schooljaar vullen en actualiseren Bijvoorbeeld met informatie en verslagen van activiteiten en excursies.

Heilige Huisjes

Voor de vakantie was het onderwerp van het kernconcept de verschillende godsdiensten. In het kader daarvan hebben we ook 2 heilige huisjes bezocht. Karma Euseling in Vortsenbosch en De Abdij van Berne hier naast de school. Leuke en leerzame bezoeken, waarvan hier nog wat foto's.

karma kapel

Schaatsen

IJspret! Groep 8 helpt de kleuters op het gladde ijs. ⛸❄️

schaatsen

Ric Hagenaars
Het malle pietjes surprise dobbelfeest

Vanochtend hebben we het surprise feest gehad. De kinderen moesten dobbelen en als er zes werd gegooid mocht er een surprise uitgepakt worden. Maar als het een ander getal was dan volgde er een opdracht: bijvoorbeeld een sinterklaaswoord uitbeelden, je naam schrijven met je neus, een rondje lopen met pepernoten op je hoofd of een liedje zingen en ondertussen dobbelen totdat je een zes gooit!

Uitendelijk zijn alle surprises uitgepakt. Alle kinderen hebben super hun best gedaan. Er zijn mooi surprises gemaakt en prachtige gedichten geschreven. Ze zijn nu even alle pepernoten, chocolade en strooigoed eraf aan het trainen bij de gym.

Een geslaagde ochtend zoals je kunt zien op de foto's.

Sint