Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6. Deze pagina zullen we in de loop van het schooljaar vullen en actualiseren Bijvoorbeeld met informatie en verslagen van activiteiten en excursies.

Ric Hagenaars
Voorstelling Rood en Groen VVN

Mevrouw Rood en Groen van VVN hebben vanmorgen een voorstelling over verkeer gegeven voor alle groepen. Voor groep 6, 7 en 8 stond deze in het teken van een voorbereiding op het verkeersexamen. Groep 8 kon mooi helpen, want die wisten alles al natuurlijk! Met een quiz met vragen over het verkeer en door middel van het uitbeelden van verkeerssituaties kregen de leerlingen stellingen die ze moesten beantwoorden.

Ric Hagenaars
Fietscontrole

In het kader van de verkeersveiligheid in deze donkere dagen zijn de fietsen van de kinderen gecontroleerd op hun verlichting en zichtbaarheid.

Aan de hand van een checklist zijn verschillende punten doorgenomen. De kinderen die geen fiets bij zich hadden vandaag krijgen de checklist mee naar huis, zodat thuis nog gekeken kan worden.

Met dank aan Yvonne en Joost voor het controleren in de kou!

fiets